Coach

Coach voor persoonlijke en werkgerelateerde ontwikkelingsvragen

Via onderstaande linkjes lees je meer over vragen die jou misschien ook bezighouden...

 

-Heb je soms last van faalangst?

-Zou je jouw patronen wel eens willen doorbreken?

-Wil je anders communiceren met je omgeving?

-Hoe kan je je doelen bereiken?

-Wil je inzicht krijgen in jouw behoeftes en hoe je die kan communiceren naar anderen?

-Of sta je voor een moeilijke keuze in je werk, studie of relatie?

- Voel jij je weleens afgewezen?

 -Of wil je jouw grenzen beter bewaken?

-Voel je je vaak onzeker?

-Wil je beter begrijpen waarom je de dingen doet zoals je ze altijd doet?

-Kom je regelmatig dezelfde problemen tegen in je leven?

-Weet je niet hoe je om kan gaan met jouw valkuilen?

Dit is maar een greep uit de vragen waarmee clienten vaak worstelen en waarbij Mariken hun op een hele persoonlijke manier en volledig op maat verder helpt in hun ontwikkeling doormiddel van blijvende inzichten en ervaringen. Mariken stelt vertrouwelijkheid en veiligheid van de client altijd voorop, waardoor de client zich volledig op kan stellen in het belang van zijn/haar eigen groei en ontwikkeling.

Worstel jij ook met vragen die jouw ontwikkeling, groei of keuzes voor de toekomst in de weg staan? Dan ben je op het Ontmoetgoed aan het juiste adres. Mariken helpt je graag op weg bij deze vraagstukken.

 

Plan alvast een afspraak in voor een vrijblijvende kennismaking met de

afspraakplanner. De afspraak is definitief als deze bevestigd is door het Ontmoetgoed vanuit het mailadres: ontmoetgoed.zouthuis@gmail.com. Mocht het door jou gekozen moment niet uitkomen voor het Ontmoetgoed, dan ontvang je een mail met andere opties. 

Wat zijn de kosten?

Het aantal sessies is per persoon verschillend, maar varieert meestal tussen de 4 tot 6 keer. Een sessie duurt 1 tot maximaal 1,5 uur. Het particuliere uurtarief is € 120,- incl BTW per uur en zakelijk € 125,- ex BTW. 

Reviews

Ineke: "Tijdens het coachtraject heb ik meer kennis over mijzelf en over mijn collega's gekregen, waardoor ik vertrouwen en plezier heb gekregen in mijn werk."

Evelien: "Na het werken met Mariken heb ik meer zelfvertrouwen" 

Marielle Fortuin: Bedankt voor alle inzichten in mezelf, in anderen en de groei die ik daardoor nog steeds doormaak. Heel veel dank voor jouw fijne en doeltreffende begeleiding Mariken!

Boris: "Meer rust en vertrouwen in het handelen in een complexe omgeving met soms ingewikkelde krachtenvelden waarin ik mezelf staande moet houden in synergie met mijn collega’s." 

Petra de Boer: "Hoe ik in vrijheid keuzes kan maken met als basis de inzet van mijn kwaliteiten en rekening houdend met mijn verlangens"

Kevin van Buuren: "Gelijk, tijdens het eerste gesprek voelde ik dat ik in goede handen was. De combinatie van diepgaande gesprekken en het uitvoeren van de situaties zelf door middel van creatieve opstellingen, maakte voor mij veel inzichtelijk. In een relatief korte tijd heeft Mariken mij geleerd om overzichtelijk en bovenal anders naar mijn schijnbaar onoverkoombare problemen te kijken. Daarmee heb ik een deel van mijn onzekerheden kunnen ontkluwen en deze tot een zekerheid kunnen omsmeden. Dat heeft me niet alleen meer zelfvertrouwen gebracht. Maar ook nieuw perspectief om aan te werken. Ik zit daardoor simpelweg een stuk beter in mijn vel." 

Heleen van der Veld: “Na elke ontmoeting met Mariken, ga ik positief en vol daadkracht naar huis. Ze stelt de juiste vragen en analyseert scherp. Hierdoor komen verstopte krachten en kwaliteiten van mezelf weer bovendrijven. Daar ben ik ontzettend blij mee. Mijn kompas is helderder dan ooit!  Dank.”