Yoga

Hatha yoga: Meer rust en energie

Yoga hoort ook bij persoonlijke groei. Met een yogales neem je even echt tijd en aandacht voor je zelf, je lichaam en je gedachten, waardoor je je na de les energieker en vrijer kan voelen. Al na een yogasessie kan je op een frisse, rustige en alerte manier en met vriendelijkheid naar jezelf,  je leven en je omgeving kijken. En dat alles op een fijne, warme, intieme en rustige locatie, op het Ontmoetgoed, in het Zouthuis te Nieuwveen. Onder hele prettige en persoonlijke begeleiding van Belkis Zarate.

De Hatha-yogales start altijd met een korte meditatie om ervoor te zorgen dat je met je aandacht helemaal bij de les kan zijn en alert wordt voor wat er in je lichaam gebeurt. Daarna volgen diverse lichaamshoudingen (asana’s). Door middel van asana’s maak je je lichaam wakker en warmer. Energie gaat stromen om vervolgens via diverse houdingen in een ontspanningsfase te komen, die fase doe je een visualisatie of een geleide meditatie.

Resultaten 
- Meer focus
- Beter slapen
- Minder last van gewrichtspijnen
- Zowel lichamelijk als geestelijk meer ontspannen
- Betere balans tussen hoofd en lichaam

 

 

Interesse?
Ook een keer ervaren wat yoga voor jou kan betekenen? Je kan hieronder een gratis online proefles volgen. Of live meedoen met drie proeflessen voor maar 25,-! Als je mee wilt gaan doen aan de lessen of nog vragen hebt, dan kan je hierover een mail sturen naar ontmoetgoed.zouthuis@gmail.com.

                                                    

Tijden en data
Elke dinsdagavond, behalve tijdens de schoolvakanties, van 19.30-20.45.

Tarieven (incl. BTW)

Online maandabonnement: 40,-

Live maandabonnement: 50,-

Online losse les: 12,50

Live losse les: 15,-

Drie proeflessen voor: 25,-

Materiaal: Graag zelf een yogamat en dekentje meenemen en eventueel ook een bidon met water. Overige materialen zijn aanwezig. 

 

Yoga docent Belkis Zarate
Belkis Zarate, Ashtanga-Hatha Yogadocent: “Yoga is voor mij de perfecte balans en verbinding tussen lichaam en geest. Als psycholoog zie ik yoga als een niet geforceerde en prettige manier om emotionele problemen op te lossen. Na een lange herstelperiode (knie) ben ik met yoga gestart. Vanaf het begin kreeg ik meer energie en kon ik beter met beperkingen omgaan. Ik was er zo enthousiast over, dat ik besloot om yoga onderdeel van mijn leven te maken. Eerst heb ik de cursus pre-teacher Ashtanga yoga gevolgd bij Delight Yoga in Den Haag. Daarna ben ik begonnen met het geven van yogalessen als invaller. Inmiddels heb ik de opleiding Hatha Yoga docent bij Tao Center (geregistreerde Yoga School van Yoga Aliance) in Spanje afgerond. En daarna de geavanceerde Hatha opleiding en nog diverse Yoga Nidra opleidingen. Neem vooral ook een kijkje op mijn Youtubekanaal!" 

Deelnemers over de yoga lessen

Marjan: "Een heerlijk moment in de week waar ik iedere keer weer naar uitkijk. Iedere les is weer een grote verrassing van Belkis."

Jolanda: "Yoga geeft mij rust en even tijd voor mijzelf. Maakt mijn lichaam sterker en leert mij te ontspannen"
 
Iris: "De yogalessen van Belkis zijn heerlijk, de perfecte balans van inspanning en ontspanning, tijd voor jezelf en tot jezelf komen."