Locatie

Inspirerende coachings-, trainings- en vergaderlocatie

     

Het Zouthuis is een unieke en kleinschalige coach-, trainings- en vergaderlocatie gelegen langs de Amstel in het Groene Hart, naast een afgeknotte watermolen op het Ontmoetgoed te Nieuwveen. De locatie is goed bereikbaar vanuit Amsterdam, Den Haag en Utrecht. Het Zouthuis beschikt over een eigen terras, een ruime trainings-/vergaderruimte (50m2), een goed uitgeruste keuken, gratis parkeren. Ideale ruimte voor verdieping, verbinding, creativiteit, inspiratie, ont-moeten, bewustzijn, intervisie, workshops, vergaderingen en brainstorms. De ruimte biedt uitzicht op een mooie groene omgeving, die ook actief gebruikt kan worden tijdens trainingen. Het Zouthuis is op veel verschillende manieren in te richten, zie hiervoor ook de foto's en het filmpje. De tarieven vind je hieronder in een pdf bestand. Heb je interesse? Mail dan naar: zouthuis@gmail.com voor een voor een op maat gemaakte offerte.

Historie

De molen van de Zouthuissluisgang van de Zevenhovense polder, ook wel bekend als Bovenmolen ‘G’, is rond 1820 gebouwd. Jan de Lange was hier lange tijd molenaar. De laatste molenaar was Tijs Schalkwijk. Rond 1926 kwam er een elektrisch gemaal in de Zevenhovense polder en werden de molens van de Zouthuissluisgang verkocht aan de oud-molenaars. De molens werden gedeeltelijk gesloopt en tot woningen verbouwd. Beide molens aan de Zouthuissluisgang worden nog steeds bewoond. Naast bovenmolen G heeft altijd al een schuur gestaan. Deze is in de loop der tijd een paar keer herbouwd. Helaas was de staat van de schuur anno 2014 niet goed genoeg meer voor renovatie en hebben wij besloten om deze af te breken en in dezelfde stijl en uiteraard op dezelfde plek het Zouthuis te bouwen. Kortom, het Zouthuis is een unieke locatie om te trainen, brainstormen of te vergaderen!

 

Tarieven

Deelnemers over het Ontmoetgoed en het Zouthuis

"Prachtige lokatie om in alle rust met je team de zaken op een rij te krijgen" (Nienke Feenstra)

"Inspirerende en lerende omgeving!"
"Toegewijd & liefdevol verzorgd!"
"Fijne plek, mooie mensen en liefdevol"
"Wat een mooie plaats, goede sfeer en prima verzorging!"
"Inspiratie voor lichaam en geest door de passende omgeving"
"Prachtige locatie, heerlijk eten, geweldige ervaring met de groep!"
"Genoten van de liefdevolle aandacht en prachtige ervaring"
"Wat een fijne plek, heerlijke omgeving, fantastisch verzorgde lunch en happen!"

Wie gingen je voor?

Vossicx, Organise Academy, Siemens, Flora Holland, Liberty Global, Hogeschool van Amsterdam, Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, Gopep, Shima Yoga, OLVG, Int. Baccalaureate Organization, Unie van Soroptimistclubs, Mind Work Productions, Ecodrukkers, Arent Muller.com, Weisfelt Intervisie groep, CCV Group BV, Kopp Coaching, Strength, Jumbo, Flow2Move, WV Nieuwe Meer, Gemeente Katwijk en Gemeente Amstelveen 

In en rondom het Zouthuis op het OntMoetGoed