Coaching

Op zoek naar een coach in de omgeving Aalsmeer, Uithoorn, Nieuwkoop of Amstelveen?

Loop je vast op je werk, in je studie of in je priveleven? Heb je vragen over je loopbaan, studiekeuze of meer persoonlijke levensvragen? Op het OntMoetGoed begeleiden wij jou graag bij jouw vraagstukken. Wij doen dit niet met eindeloze praatsessies. Wij doen dit wel door direct met je aan de slag te gaan, je verschillende moeilijke situaties letterlijk te laten ervaren, waardoor je inzicht krijgt in herhalende en niet helpende patronen die je al je leven lang met je meesleept. Tijdens de oefeningen die we doen krijg je ook de kans om uit te proberen hoe je deze patronen zelf kan doorbreken. Wij moedigen je daarbij aan, stellen je verdiepende vragen, dagen je uit en houden je een spiegel voor. Wij beheersen een grote hoeveelheid verassende werkvormen en interventies, zoals systemisch werk en psychodrama, om je hierin te begeleiden. De inzichten die je krijgt neem je altijd en overal met je mee, waardoor het effect van de coaching blijvend is. Zo kijken wij tegen coaching aan en zo helpen wij jou graag verder bij een volgende stap. Natuurlijk blijven ook wij ons zelf permanent ontwikkelen door scholing, zelfonderzoek, training, coaching en therapeutisch werk. Als wij geen weet hebben van de processen die onze cliënten doormaken, kunnen wij immers vrij weinig voor ze doen. Het begeleiden van cliënten in hun proces is prachtig en dankbaar werk. Waar wij zelf ook elke keer wel iets van leren. 

-Een geschikte coach vinden in vijf stappen

-Welke aanpak past het beste bij mijn persoonlijke of professionele vraagstuk?

-Ontdek de onderdelen van je identiteit

Voorbeelden

-Het doorbreken van gedragspatronen die niet effectief zijn;

-Het ontwikkelen naar een andere werkomgeving;

-Zowel persoonlijke als professionele vraagstukken;

Interesse?
Wil je meer weten of een afspraak maken voor een vrijblijvende kennismaking? Neem dan contact op via de mail: ontmoetgoed@ontmoetgoed.nl

Tarieven

Het uurtarief is 125,- excl. btw voor zakelijke clienten en 90,- excl. btw voor particuliere clienten. De lengte van een traject is afhankelijk van de vraag, maar meestal tussen de zes en tien sessies. 

 

Mariken Koole, coach

“Met ruim 20 jaar ervaring als HR manager en directeur in non-profitorganisaties heb ik geleerd hoe ik mensen verder kan helpen in hun werk en ontwikkeling. Ik weet voor welke keuzes zij komen te staan, welke veranderingen organisaties doormaken of hoe onderlinge samenwerking kan verlopen. Professionele ontwikkeling kan niet zonder persoonlijke ontwikkeling. Voor mij is dit een belangrijke drijfveer geweest om mij verder in het vak van de persoonlijke ontwikkeling en begeleiding te bekwamen door diverse opleidingen te volgen en mijn eigen praktijk op te richten. Op het OntMoetGoed kan ik  mijn ervaringen inzetten om teams en individuen te inspireren. Door ze ervaringen en inzichten mee te geven waarmee ze zich verder kunnen ontwikkelen. Ik stimuleer hun om op een natuurlijke manier, via de ontmoeting met zichzelf, de ontmoeting met de anderen aan te gaan.”

Deelnemers over Mariken

Kevin van Buuren: "Gelijk, tijdens het eerste gesprek voelde ik dat ik in goede handen was. De combinatie van diepgaande gesprekken en het uitvoeren van de situaties zelf door middel van creatieve opstellingen, maakte voor mij veel inzichtelijk. In een relatief korte tijd heeft Mariken mij geleerd om overzichtelijk en bovenal anders naar mijn schijnbaar onoverkoombare problemen te kijken. Daarmee heb ik een deel van mijn onzekerheden kunnen ontkluwen en deze tot een zekerheid kunnen omsmeden. Dat heeft me niet alleen meer zelfvertrouwen gebracht. Maar ook nieuw perspectief om aan te werken. Ik zit daardoor simpelweg een stuk beter in mijn vel." 

Pieter van Driel: ”Mariken heeft me uitstekend geholpen bij verder vermarketen van mijn coachingsaanbod. Mariken is scherp, houdt je bij de les en weet daardoor de bekende duwtjes in de rug te geven. Dank je Mariken.” 

Nicole Willemse: “Het OntMoetGoed  is een bijzonder initiatief, noest vormgegeven door Mariken Koole. Wie haar kent, weet dat ze met intense inzet en grote zorgvuldigheid werkt. Wie bij haar terechtkomt, heeft geluk!”

Heleen van der Veld: “Na elke ontmoeting met Mariken, ga ik positief en vol daadkracht naar huis. Ze stelt de juiste vragen en analyseert scherp. Hierdoor komen verstopte krachten en kwaliteiten van mezelf weer bovendrijven. Daar ben ik ontzettend blij mee.  Mijn kompas is helderder dan ooit!  Dank.”

Erica: “Mariken is professioneel, energiek en ze weet waar ze het over heeft”

Eva: “Mariken is toegankelijk, communicatief, sociaal en positief!”

Arent Muller, coach

“Het OntMoetGoed is voor mij de plek waar mijn ervaringen en achtergronden elkaar ontmoeten. Het begeleiden van mensen dat ik met zoveel liefde doe, mijn ervaring als communicatieadviseur, mijn ondernemerschap en mijn verschillende opleidingen in psychologie, training en coaching. Ik merk vaak dat cliënten en opdrachtgevers het prettig vinden dat ik weet heb van hun vraagstuk.”