Nieuws

nieuws

Veel activiteiten van het Ontmoetgoed gaan online door in de Corona crisistijd

Op het Ontmoetgoed draait alles om het ontmoeten van jezelf en de ander. Het liefste doen we dat natuurlijk live op het Ontmoetgoed zelf. Maar nu dat in verband met het Corona virus niet kan, proberen we zoveel mogelijk online door te laten gaan. Juist in deze tijd is het (blijven) ontmoeten van mensen en het blijven ontwikkelen en groeien als mens van groot belang. De yogalessen op dinsdagavond zijn direct online gegaan. Gevolgd door meditatie op 30 maart. Op 4 april gaat de groene week online van start en op 11 april een Yoga Nidra les. Op deze manier proberen we, in deze moeilijke en voor sommige angstige tijd, bij te blijven dragen aan een geestelijke en lichamelijke gezondheid en groei. We blijven je graag, nu even online, ontmoeten! #yoga #yoganidra #detox #kundaliniyoga #meditatie

nieuws

Bewust en gezond het voorjaar tegemoet!

Bewust en gezond het voorjaar tegemoet, in de nieuwsbrief lees je alles over de komende activiteiten, zoals de groene-detox week, opstellingen en yoga.

nieuws

Ervaar de natuur buiten op het Ontmoetgoed, binnen in het Zouthuis!

Gisteren was in het nieuws te horen dat door de zachte winter er meer buizerds zijn in Nederland. Buizerds worden omschreven als luie vogels die zich tegoed doen aan het overschot van veldmuisjes, ook een resultaat van diezelfde zachte winter....

nieuws

Yoga Nidra: Vol energie het nieuwe jaar in!

Ben je nog niet helemaal uitgerust en ontspannen na alle feestdagen en wil je vol energie het nieuwe jaar in? Dan is de Yoga Nidra les van Belkis Zarate op 12 januari om 10 uur in het Zouthuis echt een aanrader!

nieuws

Fris en energiek het nieuwe jaar in!

Het OntmoetGoed heeft een mooi en gevarieerd programma samengesteld voor een inspirerende start van het nieuwe jaar. Naast de reguliere yogalessen, starten we het jaar met een heerlijke Yoga Nidra. In het eerste kwartaal zijn twee opstellingsavonden gepland waar je je eigen vraag kan inbrengen, maar er is ook een themadag waarbij we onder andere werken met opstellingen. En tot slot een nieuwe training 'Grenzen ervaren'. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 Volgende