Nieuws

nieuws

Op avontuur

In deze blog deelt Mariken Koole haar coachervaringen. Dit keer over een coachee die op zoek is naar een nieuwe richting in zijn loopbaan. De coachee maakte een bijzondere ontdekkingsreis, waarbij hij zijn diepste verlangens en dromen heeft verkend. Laat Mariken je meenemen in zijn verhaal van zelfreflectie en het volgen van zijn eigen koers.

nieuws

Een verstikkende relatie

In deze blog neemt coach Mariken Koole je mee in een sessie met een coachee die de verbinding in zijn relatie wil herstellen. Mariken vertelt over hoe zij hem begeleidde om inzicht te krijgen in de diepere lagen van zijn relaties en de invloeden vanuit het verleden. Maar ook hoe hij zelf de verantwoordelijkheid kan nemen om de verbinding met zijn geliefde weer aan te gaan.

nieuws

Faalangst overwinnen

In deze blog deelt Mariken Koole een bijzondere coachsessie met een coachee die worstelde met faalangst. De coachee ontdekte dat haar (faal)angst diepgeworteld was in de prestatiedruk die ze voelde vanwege de hoge verwachtingen van haar moeder. De sessie werd een reis naar zelfacceptatie en het overwinnen van faalangst.

nieuws

Laatste week early bird korting voor deelname aan de Groene Week!

Detoxen zonder honger te krijgen; een voorjaarsschoonmaak van lichaam en geest voor meer energie en een gezonde leefstijl. Let op: live deelname aan de Groene Week is vol, maar je kan nog steeds inschrijven voor online deelname!

nieuws

Een verre reis begint met een kleine stap

In deze blog neemt coach Mariken Koole je mee in hoe je bestaande patronen kan doorbreken en je eigen keuzes kan maken.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 11 12 Volgende