Mariken Koole

Mariken Koole: Coach, trainer en eigenaar van het OntmoetGoed

   

Als geboren schipper begeleid ik jou of je team graag op je avontuurlijke reis naar groei en ontwikkeling. Zelf hou je het roer stevig in handen, terwijl ik je laat zien en ervaren hoe jij of je team de koers kan verleggen naar een nieuwe horizon. 

Met ruim 20 jaar ervaring als HR-manager, directeur en bestuurssecretaris in non-profitorganisaties, ligt mijn focus altijd op het ontwikkelen van mensen en organisaties. Vanaf 2011 ben ik mij daarom in het vak van coaching en training gaan bekwamen. In deze periode heb ik ook het OntmoetGoed opgericht. Op deze unieke plek, in het Zouthuis, geef ik inzichten en ervaringen aan mensen en teams om inzicht te krijgen in situaties waar ze tegenaan lopen. En vandaar uit keuzes te maken voor een andere aanpak of nieuwe richting en zich verder te ontwikkelen.

Ik geloof dat mensen die weten en voelen wie ze in de kern zijn en wat ze zelf willen, beter in staat zijn om zich liefdevol en respectvol met de ander te kunnen verbinden: “Door de ontmoeting met jezelf kan je de ander beter ontmoeten”. Bewustzijn, authenticiteit, integer, aandacht en gelijkheid zijn voor mij belangrijke waarden in mijn werk.

Tijdens mijn coaching en training begeleid ik jou of je team om meer inzicht te krijgen in jezelf (en of je team) en in jezelf in relatie tot bijvoorbeeld je werk, je collega's, relaties of anderen. Je blijft daarbij altijd zelf aan het roer, jij bepaalt de koers van jouw ontwikkeling. Ik geef je nieuwe inzichten met behulp van verschillende werkvormen, zoals psycho drama, voice dialogue, systemisch werk, geweldloze communicatie, bewustzijn, creativiteit en lichaamswerk. Deze inzichten helpen je om een volgende stap te zetten in je eigen persoonlijke ontwikkeling. Vanuit de ontmoeting met jezelf anderen ontmoeten, dat is wat ik mogelijk maak vanuit de unieke trainingslocatie het Zouthuis op het OntmoetGoed. 

Registraties: 

 

Opleidingen: 

CV Mariken Koole