Mariken Koole

Mariken Koole: Coach, trainer en eigenaar van het OntmoetGoed

   Met ruim 20 jaar ervaring als manager, directeur en bestuurssecretaris in non-profitorganisaties, ontdekte ik de rode draad in mijn werk. Ik was altijd bezig met aan de ene kant mijn eigen persoonlijke ontwikkeling en aan de andere kant hielp ik collega’s in hun ontwikkeling binnen of buiten de organisatie. Voor mij genoeg reden om mijn eigen coachpraktijk, het Ontmoetgoed, op te richten onder het motto: “Vanuit de ontmoeting met jezelf kan je de ander beter ontmoeten”. 

In mijn werk als coach en trainer combineer ik mijn werk- en levenservaring met diverse coach opleidingen om individuen en teams te begeleiden in hun ontwikkeling. Ik werk daarbij met verschillende coach vormen, zoals Psychodrama, Systemisch werk, Voice Dialogue, Deep Democracy, Geweldloze Communicatie, bewustzijn en lichaamswerk. Door middel van ervaringen geef ik nieuwe inzichten en ontstaan andere mogelijkheden.

De meest voorkomende thema’s die ik tegenkom zijn: het doorbreken van patronen, omgaan met valkuilen, grenzen beter bewaken, anders leren communiceren, meer zelfvertrouwen, beter inzicht in eigen behoeftes, keuzes maken, loopbaanvragen, vastlopen in werk of relatie, waardering, werkdruk of zoektocht naar nieuwe uitdagingen. De wetenschap dat ik mensen en organisaties hiermee verder kan helpen geeft mij enorm veel voldoening en ook ik zelf blijf hierdoor groeien.

Registraties: 

 

Opleidingen: 

CV Mariken Koole