Workshops

OntMoetGroep voor ZZP-ers

Heb je als zelfstandige professional een vraagstuk of dilemma en wil je daarmee aan de slag? Ontmoet je graag collega’s om mee te sparren? Inspireer en laat je inspireren in de OntMoetGroep! De ‘OntMoetGroep’ is een initiatief van het OntMoetGoed met als doel om ontmoetingen mogelijk te maken tussen begeleiders en trainers die behoefte hebben aan intervisie, nieuwe ideeën, inzichten en samenwerking. Speciaal voor zelfstandige professionals die van elkaar willen leren, elkaar willen versterken en met elkaar willen samenwerken. Met verschillende inspirerende werkvormen, waaronder intervisie, opstellingen en brainstorms, ga je aan de slag met elkaars vraagstukken. Je zult merken dat er talloze manieren zijn om nu een volgende stap te zetten en toe te werken naar een resultaat. Door de wisselwerking met collega’s zie je andere invalshoeken en kan je bekende patronen doorbreken. Deelnemers komen uit verschillende hoeken, zoals bijvoorbeeld onderwijs, bedrijfsleven, creatieve beroepen, management, coaching en training. De OntmoetGroep komt vier keer per jaar bij elkaar.

Voorbeelden van vraagstukken
– Hoe kan ik mijn kwaliteiten en talenten verzilveren?
– Hoe hou ik zelf de regie over mijn opdrachten?
– Hoe kan ik mijn aanbod beter onder de aandacht brengen bij klanten?
– Blijf ik zelfstandig of ga ik in vaste dienst? Hoe maak ik de juiste keuze waar ik blij van word?
– Hoe krijg ik meer inzicht in de manier waarop ik keuzes maak ten aanzien van opdrachten en hoe kan ik daar meer eigen initiatief nemen?

 

Interesse?
Ben jij zelfstandig trainer, coach of begeleider en wil je graag deelnemen aan de OntMoetGroep? Neem dan contact op via ontmoetgoed@ontmoetgoed.nl.

Deelnemers over de OntMoetGroep
”Arent neemt veel tijd en luistert erg goed, zeer professioneel, kundig, ervaren en vakbekwaam, schakelt gemakkelijk tussen ‘softe’ en ‘zakelijke’ aanpak, vat goed samen, pakt snel de essentie eruit en is ‘in control’".


“Mariken geeft ruimte voor momenten van ontspanning, prettige trainer, vertelt enthousiast over werkvormen en legt die duidelijk uit, stuurt goed op het proces, straalt rust uit, is open minded en warm, is ontspannen en gastvrij."