Agenda Detail

nieuws

Grenzen ervaren

Vanuit een basis van bewustwording en werken met het lijf ontdek je deze dag waar je grenzen liggen, en oefenen we met het voelen van die grenzen. We kijken wat er gebeurt op de grens van binnen- en buitenwereld als onze grens wordt overschreden, en oefenen we hoe we onze grenzen kunnen aangeven terwijl we in verbinding blijven staan met de ander.

Kom een dag lang je eigen grenzen ervaren op het mooie OntmoetGoed in Nieuwveen; midden in het Groene Hart zonderen we ons even af om veilig te kunnen ontdekken wat dit thema met je doet, zodat je daarna zelf verder aan de slag kunt met je grenzen.

Een vegetarische lunch, thee en koffie is inbegrepen bij de prijs. Er is voldoende parkeergelegenheid.
We heten je van harte welkom!

Resultaat

Na deze training kan je beter je eigen grenzen ervaren in de interactie met anderen, je bent je bewuster van je eigen grenzen en je neemt ervaringen en inzichten mee naar huis die je helpen om beter om te gaan met je grenzen.

 

Deelname

Deelname aan deze training kost € 95,- (ex BTW) inclusief koffie, thee en lunch. Je kan je eenvoudig aanmelden door een mail te sturen naar: ontmoetgoed@ontmoetgoed.nl. In de mail kan je aangeven aan welke training je mee wilt doen en op welke datum.

Trainers

Samantha Hosea en Mariken Koole

  

Share: