Agenda Detail

nieuws

Levensverhaal schrijven

Doel

Na drie avonden heb je een serie korte teksten en ben je een mooie ervaring rijker. Welk doel je jezelf ook hebt gesteld. Wil je voor je kinderen en kleinkinderen schrijven? Voor jezelf? Of heb je ambities om een boek te schrijven voor een groter publiek? Het maakt niet uit met welk idee je gaat schrijven, je zult door deze ervaring verder komen. Maar buiten dat, is het heel inspirerend om naar elkaars teksten te luisteren, zelf voor te lezen (niet verplicht) en met elkaar hierover van gedachten te wisselen. In drie avonden schrijf je geen volledig levensverhaal, maar je hebt wel een mooie aanzet waar je verder mee kunt.

Data en tijden

10, 17 en 24 september 2018 van 19.00-21.30 uur

Deelname

Deelname aan deze workshop van drie avonden kost € 75,- excl. btw, inclusief koffie/ thee en een hand-out. De groep bestaat uit minimaal zes en maximaal 12 deelnemers. Je kunt je aanmelden door een email te sturen naar ontmoetgoed@ontmoetgoed.nl  onder vermelding van je naam en de workshop waaraan je mee wilt doen.

Trainer Alice de Wit

Alice is counselor/ hypnotherapeut met een zelfstandige praktijk Tussen de wilgen. Zij is oorspronkelijk opgeleid als docent Nederlands met een grote liefde voor literatuur. Alice is jaren actief geweest als redacteur van verschillende bladen, op dit moment is zij redacteur van het vakblad voor Hypnotherapeuten Teth.

Voor meer informatie mail met Alice de Wit: info@tussendewilgen.nl

 

 

Share: