Wat doet Mariken?

Persoonlijke ontwikkeling en Leiderschap

Als ‘natuurlijke tomtom’, geef ik op natuurlijke wijze inzichten bij vraagstukken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, studie, loopbaan en leiderschap.

Daarnaast organiseer ik samen met ervaren coaches en trainers diverse trainingen, bijeenkomsten en workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en -leiderschap, communicatie, opleiding, spiritualiteit en creativiteit.

Organisatie training en advies

Voor organisaties bied ik trainingen en advies op maat aan op het gebied van leiderschap, besturen, vrijwilligers en HRM.

Kennis ontwikkeling 

Mijn kennis en ervaring van de sport blijf ik graag inzetten, onder andere als extern beoordelaar, afstudeerbegeleider en gastdocent bij o.a. de Academie voor Sportstudies van de Haagse Hogeschool, afdeling Sportmarketing bij de Hogeschool van Amsterdam en de Academie voor Sport en Beleid. Ik ben CRBKO gecertificeerd en heb een cursus voor het begeleiden en beoordelen van afstudeeropdrachten gevolgd bij de Hogeschool van Amsterdam.

CRKBO_Docent

Quotes over Mariken

Pieter van Driel: “”Mariken heeft me uitstekend geholpen bij verder vermarketen van mijn coachingsaanbod. Mariken is scherp, houdt je bij de les en weet daardoor de bekende duwtjes in de rug te geven. Dank je Mariken.” 

Nicole Willemse: “OntmoetGoed Molen & Ko is een bijzonder initiatief, noest vormgegeven door Mariken Koole. Wie haar kent, weet dat ze met intense inzet en grote zorgvuldigheid werkt. Wie bij haar terechtkomt, heeft geluk!”

Heleen van der Veld: “Na elke ontmoeting met Mariken, ga ik positief en vol daadkracht naar huis. Ze stelt de juiste vragen en analyseert scherp. Hierdoor komen verstopte krachten en kwaliteiten van mezelf weer bovendrijven. Daar ben ik ontzettend blij mee.  Mijn kompas is helderder dan ooit!  Dank.”

Erica: “Mariken is professioneel, energiek en ze weet waar ze het over heeft”

Eva: “Mariken is toegankelijk, communicatief, sociaal en positief!”

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van cookies. meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Sluiten