Trainingen

Trainingen

In een training leer je iets wat je beter wilt kunnen. In onze rol als trainers helpen wij je vaardigheden te ontwikkelen. Denk aan het effectiever voeren van gesprekken, ontspannen spreken in het openbaar of omgaan met weerstand. Wij reiken je nieuwe methoden en technieken aan en nodigen je uit die toe te passen. Voorbeelden zien, uitproberen, toepassen en feedback krijgen zijn dingen die je in een training doet. De training is geslaagd als je na afloop het geleerde in de werkelijkheid buiten de training toe kunt passen.

Wij blijven ons zelf permanent ontwikkelen door scholing, zelfonderzoek, training, coaching en therapeutisch werk. Als wij geen weet hebben van de processen die onze cliënten doormaken, kunnen wij immers vrij weinig voor ze doen. Het begeleiden van cliënten in hun proces is prachtig en dankbaar werk. Waar wij zelf ook elke keer wel iets van leren. Cliënten bedankt!

Wil je meer weten of een afspraak maken voor een vrijblijvende offerte? Neem dan contact op met Mariken Koole!

 

 

 

 

 

Voorbeelden van vraagstukken waar wij veel ervaring mee hebben:

-Welke koers moet de organisatie gaan varen? Welke focus is nodig?

-Welke kernwaarden zijn van belang en hoe ga je daarmee aan de slag?

-Hoe geef en ontvang je feedback?

– Hoe ziet het krachtenveld van de organisatie eruit? En hoe kan je dat positief beïnvloeden?

– Hoe zorg je ervoor dat samenwerking een succes wordt?

 

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van cookies. meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Sluiten