Portfolio

2013-heden, Extern beoordelaar  en begeleider Sportmarketing, Hogeschool van Amsterdam

2013-heden, Bureausecretaris Unie van Soroptimistclubs Nederland

 

2012-heden, organisator diverse trainingen en workshops:

Molensysteem: inzicht in vraagstukken door organisatie- en/of familie opstellingen

Presentatiepad: ontspannen en effectief communiceren

Malle Molen: natuurlijke ontspanning, oa met Lachyoga!

Molenrad: goed op gewicht door gezonde voeding

 

Publicatie:  Sport, bestuur en Management

 

2012-heden, organisator en trainer Inspiratiepad

Mariken geeft ruimte voor momenten van ontspanning, prettige trainer, vertelt enthousiast over werkvormen en legt die duidelijk uit, stuurt goed op het proces, straalt rust uit, is open minded en warm, is ontspannen en ‘in control’ en gastvrij.

 

2012-heden, organisator en co-trainer Draaimolen- Muzikale Communicatiescan

“De training was prettig en goed gedoseerd. Ik heb meer zelfkennis gekregen door goede  feedback van en input van cursisten en trainers”!

“De trainers zijn heel prettig en erg betrokken”

“Geweldige locatie, prima organisatie en goed verzorgd!”

“Groei door ontmoeting!”

November 2012

 

2012-heden, Talentcoach persoonlijke ontwikkeling/Koole Kompad

“Na elke ontmoeting met Mariken, ga ik positief en vol daadkracht naar huis. Ze stelt de juiste vragen en analyseert scherp. Hierdoor komen verstopte krachten en kwaliteiten van mezelf weer bovendrijven. Daar ben ik ontzettend blij mee.  Mijn kompas is helderder dan ooit!  Dank.”

Heleen van der Veld, September 2012

 

“Mariken is professioneel, energiek en ze weet waar ze het over heeft”

Erica, Maart 2012

 

“Mariken is toegankelijk, communicatief, sociaal en positief!”

Eva, September 2011

 

2012-heden, Extern beoordelaar  Academie voor Sportstudies, Haagse Hogeschool

 

2012, gastdocent Academie voor Sportstudies, Haagse Hogeschool

Onderwerp: Vrijwilligers in de sport

 

2012, Gastdocent Academie Sport en Beleid

“Het was uitermate prettig werken met Mariken. Zij gaf een dagdeel les over ‘hoe kan ik mijn omgeving positief beinvloeden? Na een gedegen voorbereiding, wist zij de zeer gevarieerde groep cursisten allen op de juiste manier tot nadenken over hun eigen functioneren, aan te zetten. In de korte tijd van haar optreden wist zij bij de cursisten de juiste snaar te raken. Zowel in de groep, als per individu. De cursisten hebben haar gastdocentschap dan ook als uitstekend beoordeeld. En daar sluit ik mij bij aan: voor herhaling vatbaar en een aanrader!”

Karin Horsting, Sportinnovatie, Oktober 2012

 

2011-heden, Trainingen Persoonlijk Leiderschap in de Sport

“Mariken Koole was a guest speaker at my personal development course and she really impressed me. Her ability to act in some of the highest positions in the sports world while remaining true to her own values, is an example to me. She taught me that transparancy, being down to earth and true to yourself can be successfull. She also showed remarkable sharpness in some of the discussed topics. I strongly recommend her services as a career coach.”

Esther Wender, Mei 2012

 

“Mariken heeft samen met mij de tweede dag van de eerste editie van onze Leiderschapstraining voor vrouwen in de sport verzorgd. Met veel passie en vanuit haar jarenlange ervaring binnen het Watersportverbond, wist zij de deelneemsters te inspireren en gidsen in hun eigen ontwikkeling naar meer authentiek leiderschap binnen het complexe domein dat de sport tegenwoordig vormt. Mariken weet hoofd en hart te combineren tot een benadering die binnenkomt en raakt!”

Sandra Meeuwsen, December 2011

 

Publicaties: Sport Prof Magazine en Sport, bestuur en Management 

 

 

2006-2011, Directeur Watersportverbond

1998-2006, Hoofd Interne Zaken, Watersportverbond

1994-1998, Coordinator Wedstrijdsport, Watersportverbond

 

 

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van cookies. meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Sluiten