OntmoetGroep: intervisie voor trainers en coaches

OntmoetGroep: intervisie voor trainers en coaches

Werk jij als zelfstandige? Heb  je een vraagstuk of dilemma en wil je daarmee aan de slag? Ontmoet je graag collega’s om mee te sparren?  Inspireer en laat je inspireren!

De ‘OntmoetGroep’ is een initiatief van het OntmoetGoed met als doel om ontmoetingen mogelijk te maken tussen begeleiders en trainers die behoefte hebben aan intervisie, nieuwe ideeën, inzichten en samenwerking. Nieuwe trainingen of workshops die hieruit voortkomen kunnen uiteraard  vanuit het OntmoetGoed in het Zouthuis georganiseerd worden.

OntmoetGroep is speciaal voor zelfstandige professionals die van elkaar willen leren, elkaar willen versterken en met elkaar willen samenwerken. Met verschillende inspirerende werkvormen, waaronder intervisie, opstellingen en brainstorms, ga je aan de slag met elkaars vraagstukken. Je zult merken dat er talloze manieren zijn om nu een volgende stap te zetten en toe te werken naar een resultaat. Door de wisselwerking met collega’s zie je andere invalshoeken en kan je bekende patronen doorbreken. Deelnemers komen uit verschillende hoeken, zoals bijvoorbeeld onderwijs, bedrijfsleven, creatieve beroepen, management, coaching en training. De OntmoetGroep komt vier keer per jaar bij elkaar.

Deelname

Deelname  aan de OntmoetGroep is op uitnodiging, voor data en invulling van de avonden, zie de agenda.

Interesse?

Ben jij zelfstandig trainer, coach of begeleider en wil je graag deelnemen aan de OntmoetGroep? Neem dan contact op met Mariken Koole!

Eerdere deelnemers over de OntmoetGroep

Arent neemt veel tijd en luistert erg goed, zeer professioneel, kundig, ervaren en vakbekwaam, schakelt gemakkelijk tussen ‘softe’ en ‘zakelijke’ aanpak, vat goed samen, pakt snel de essentie eruit en is ‘in control’.

Mariken geeft ruimte voor momenten van ontspanning, prettige trainer, vertelt enthousiast over werkvormen en legt die duidelijk uit, stuurt goed op het proces, straalt rust uit, is open minded en warm, is ontspannen en ‘in control’ en gastvrij.

Vraagstukken van eerdere deelnemers

– Hoe kan ik mijn kwaliteiten en talenten verzilveren?

– Hoe hou ik zelf de regie over mijn opdrachten?

– Hoe kan ik mijn aanbod beter onder de aandacht brengen bij klanten?

– Blijf ik zelfstandig of ga ik in vaste dienst? Hoe maak ik de juiste keuze waar ik blij van word?

– Hoe krijg ik meer inzicht in de manier waarop ik keuzes maak ten aanzien van opdrachten en hoe kan ik daar meer eigen initiatief nemen?

 

Quotes van eerdere deelnemers over het Inspiratiepad, de voorloper van de OntmoetGroep

“Het inspiratiepad is de kortste weg van droom naar daad!” (Arnold van Winden)

“Door de verschillende werkvormen en prachtige locatie, was de workshop gevarieerd en inspirerend!” (Heleen van der Veld)

“Het inspiratiepad biedt ruimte voor uitwisseling met collega’s over je eigen vraagstukken met volledige en objectieve aandacht!” (Diana Pennink)

 

 

 

 

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van cookies. meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Sluiten