Ont-Moet yoga: Meer rust en energie

Ont-Moet yoga: Meer rust en energie

 

Meer rust en energie

Wil jij meer tijd en aandacht voor jezelf, je lichaam en je gedachten en je energieker en vrijer voelen? Al na een yogasessie kan je op een frisse, rustige en alerte manier en met vriendelijkheid naar jezelf,  je leven en je omgeving kijken.

 

Opbouw van de lessen

De Hatha-yogales start met een korte meditatie om ervoor te zorgen dat je met je aandacht helemaal bij de les kan zijn en alert wordt voor wat er in je lichaam gebeurt.  Daarna volgen diverse lichaamshoudingen (asana’s).  Door middel van asana’s maak je je lichaam wakker en warmer. Energie gaat stromen om vervolgens via diverse houdingen in een ontspanningsfase te komen, die fase doe je een visualisatie of een geleide meditatie.

 

 

Yogalessen: Elke dinsdagavond, zie ook agenda. Op deze pagina kan je je ook aanmelden.

Let op: tijdens schoolvakanties zijn er geen lessen, zie ook de agenda.

Tijden

Op dinsdag avond: inloop vanaf 20.00 uur, start om 20.15, einde om 21.30 uur

Deelname

Maximaal 10 deelnemers.

Locatie: Het Zouthuis op het OntmoetGoed, Zouthuissluizermolenpad 1b, 2441 EE Nieuwveen

Kosten

Gratis proefles voor een eerste kennismaking. Enthousiast geworden? Daarna kan je een strippenkaart kopen voor tien keer, deze kost € 99,-. Enkele lessen volgen is ook mogelijk, je betaalt dan € 12,50 voor een les.

Interesse? 

Wil je een keer ervaren wat yoga voor jou kan betekenen? Kom dan naar een gratis proefles. In de agenda kun je zien wanneer de yogalessen worden gegeven en daar kan je je ook meteen aanmelden.

 

Yoga docent Belkis Zarate                           

 

 

 

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van cookies. meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Sluiten