Coaches, trainers en docenten

IMG_8088

Arent Muller: Coach en communicatietrainer:  “Als trainer-coach mag ik een stukje meereizen met mensen en hun ontwikkeling, individueel of in groepen. In die ontmoetingen raakt me vaak hoe belangrijk relaties voor ons zijn. Collega’s, vrienden, familieleden… via de ontmoeting met hen gaan we de ontmoeting met onszelf steeds opnieuw aan. We zijn met elkaar verbonden in een familiesysteem, een organisatiesysteem of een ander sociaal systeem. Ik werk train en coach eclectisch, maar hou bijzonder van de kracht van familie- en organisatieopstellingen. Ik houd van nieuwsgierige mensen: nieuwsgierigheid is de bron van elke verandering”.  Daarnaast doceer ik  aan de  Hogeschool van Amsterdam”. Arent in beeld

MarikenMariken Koole: Coach en trainer: “Vanuit de ontmoeting met jezelf anderen ontmoeten, dat is wat ik graag, samen met andere ervaren begeleiders, mogelijk maak vanuit de bijzondere trainingslocatie het Zouthuis op het OntmoetGoed. Tijdens de trainingen en workshops werken we met verschillende vormen, zoals psycho drama, systemisch werk, creativiteit en lichaamswerk om ervaringen op te doen en daarmee nieuwe inzichten te krijgen in jezelf en in jezelf in relatie tot anderen. Deze inzichten helpen je om een volgende stap te zetten in je eigen persoonlijke ontwikkeling”.

 

Belkis Zarate, Ashtanga-Hatha Yogadocent: “Yoga is voor mij de perfecte balans en verbinding tussen lichaam en geest. Als psycholoog zie ik yoga als een niet geforceerde en prettige manier om emotionele problemen op te lossen. Na een lange herstelperiode (knie) ben ik met yoga gestart. Vanaf het begin kreeg ik meer energie en kon ik beter met beperkingen omgaan. Ik was er zo enthousiast over, dat ik besloot om yoga onderdeel van mijn leven te maken. Eerst heb ik de cursus pre-teacher Ashtanga yoga gevolgd bij Delight Yoga in Den Haag. Daarna ben ik begonnen met het geven van yogalessen als invaller. Inmiddels heb ik de opleiding Hatha Yoga docent bij Tao Center (geregistreerde Yoga School van Yoga Aliance) in Spanje afgerond.”

 

 

 

 

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van cookies. meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Sluiten