Trainingslocatie

 

Het Zouthuis

Het Zouthuis  is een unieke en kleinschalige trainingslocatie gelegen langs de Amstel in het Groene Hart, naast een afgeknotte watermolen op het OntMoetGoed te Nieuwveen. De locatie is goed bereikbaar vanuit  Amsterdam, Den Haag en Utrecht. Het Zouthuis beschikt over een eigen terras, een ruime trainings-/vergaderruimte (50m2), een goed uitgeruste keuken, modern sanitair, gratis internet en parkeren.

 

 

 

 

Terrasdscn5336Ideaal voor verdieping, verbinding, creativiteit, inspiratie, ont-moeten, bewustzijn, intervisie, workshops, vergaderingen en brainstorms. De ruimte biedt uitzicht op een mooie groene omgeving, die ook actief gebruikt kan worden tijdens trainingen.

 

 

TARIEVEN VOOR GEBRUIK VAN HET ZOUTHUIS

Adres

Deelnemers over het OntmoetGoed en het Zouthuis:

Workshops (15p)2015-11-28-10-34-00

‘Inspirerende en lerende omgeving!’

‘Toegewijd & liefdevol verzorgd!’

‘Fijne plek, mooie mensen en liefdevol’

‘Wat een mooie plaats, goede sfeer en prima verzorging!’

‘Inspiratie voor lichaam en geest door de passende omgeving’

‘Prachtige locatie, heerlijk eten, geweldige ervaring met de groep!’

 ‘Genoten van de liefdevolle aandacht en prachtige ervaring

 ‘Wat een fijne plek, heerlijke omgeving, fantastisch verzorgde lunch en happen!’

 

Tot slot: In het Zouthuis kan je ook heerlijk overnachten, kijk voor meer info op Het Zouthuis!

 

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van cookies. meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Sluiten