Ukelele leren spelen: in 2 uur!

Posted

Ukelele leren spelen: in 2 uur!

Datum & tijd
22/10/2017
14:00 - 16:30

Location
Het Zouthuis op het OntmoetGoed


Leer ukelele spelen. In deze workshop leer je de basis op de uke en binnen twee uur spelen we met elkaar een leuk nummer, ook als je nog nooit eerder een instrument hebt vastgehouden. Daarna heb je nog een half uur om zelf te spelen en vragen te stellen. Je hoeft je niet voor te bereiden, je hoeft nog helemaal niks te kunnen en je hoeft ook geen ukelele mee te nemen. Daar zorgen wij voor en we helpen je van het allerbeginste op weg zodat je na twee uur de basis van de uke beheerst, een nummer speelt en zelf verder kunt oefenen als je dat zou willen.

 

 

We zitten op een prachtige plek aan de Amstel in het Groene Hart van Nederland, en toch midden in de randstad. In een mooie en inspirerende trainingsruimte met een eigen terras waar we met mooi weer ook lekker kunnen spelen.

Prijs: € 35,- p.p.
Wie: Arent Muller geeft deze workshop
Kinderen vanaf 12 jaar welkom, onder begeleiding volwassene.

 

Mail ons gerust op info@uked.nl als je vragen hebt, die beantwoorden we graag.

Kijk hier voor meer informatie en inschrijving voor deze workshop in het Zouthuis op het OntmoetGoed!

Ben je na afloop uked, en die kans is groot, dan kun je bij ons ook een uke kopen. Pinapparaat aanwezig.

 

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van cookies. meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Sluiten