Ont-Moet yoga

Posted

Ont-Moet yoga

Datum & tijd
31/10/2017
19:00 - 20:15

Location
Het Zouthuis op het OntmoetGoed

Geen Categorieën


Wil jij je lichaam versterken? Je krachtiger voelen? Helderder denken? Meer bewust worden van je emoties? Je lichaam beter voelen? En meer rust en energie ervaren? Meld je hieronder dan aan voor Ont-Moet yoga, elke dinsdagavond in het Zouthuis op het OntmoetGoed. Wil je eerst meer weten over de yoga vormen en de docent? Kijk dan hier.

 

 

Inschrijvingen

Gratis proefles voor een eerste kennismaking, vermeld dit bij 'opmerking' reservering via de site! Enthousiast geworden? Daarna kan je een strippenkaart kopen voor tien keer, deze kost € 99,-. Enkele lessen volgen is ook mogelijk, je betaalt dan € 12,50 voor een les.

€12.50


Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van cookies. meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Sluiten