Coaching

Op zoek naar een coach voor persoonlijke of professionele vraagstukken?

Arent of Mariken begeleiden je graag naar de volgende stap in jouw ontwikkeling. Denk aan het doorbreken van gedragspatronen waarvan je merkt dat die niet effectief zijn. Of het ontwikkelen naar een andere werkomgeving. Coaching gaat vaak over jouw gedrag in relatie tot dat van anderen. Wij begeleiden je naar autonoom gedrag dat je naar een gewenste situatie in de toekomst brengt. Dat kan over het werk gaan, over je privé-leven of over een combinatie. Wij moedigen je aan, stellen je vragen, dagen je uit en houden je een spiegel voor. Wij beheersen een grote hoeveelheid werkvormen en interventies om je te begeleiden. Zo kijken wij tegen coaching aan en zo helpen wij jou graag verder bij een volgende stap.

Ook wij blijven ons zelf permanent ontwikkelen door scholing, zelfonderzoek, training, coaching en therapeutisch werk. Als wij geen weet hebben van de processen die onze cliënten doormaken, kunnen wij immers vrij weinig voor ze doen. Het begeleiden van cliënten in hun proces is prachtig en dankbaar werk. Waar wij zelf ook elke keer wel iets van leren. Cliënten bedankt!

Wil je meer weten of een afspraak maken voor een vrijblijvende kennismaking? Neem dan contact op met Mariken Koole!

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van cookies. meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Sluiten